Στείλε σε φίλους

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ TOP / ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

Είδαμε το “Ταξίδι στο κέντρο της γης”

15 votes, average: 1,00 out of 1 (15 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Είδαμε το “Ταξίδι στο κέντρο της γης”

Το “Ταξίδι στο κέντρο της γης” είναι μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ιούλιου Βερν.

Η ομάδα Νεάπολις που ανεβάζει για 2η χρονιά την παράσταση, φέτος στον Πολυχώρο Αθηναϊς, έχει κάνει μια εξαιρετική μεταφορά. Παρά τα λίγα μέσα και σκηνικά, η παράσταση είναι γεμάτη εικόνες, συναισθήματα χάρη στο ταλέντο και την ευρηματικότητα της ομάδας.
Στον αντίποδα των υπερπαραγωγών που όμως δεν προσφέρουν και πολλά στις παιδικές ψυχές, η συγκεκριμένη ομάδα με κύρια εφόδια την φαντασία & την ευαισθησία, παρουσιάζουν με ολοκληρωμένη παράσταση. Οι τρεις ηθοποιοί της παράστασης είναι εξαιρετική. Ο «ελαφρά» διαδραστικός χαρακτήρας της παράστασης δίνει στα παιδιά επιπλέον κίνητρο και κερδίζει το ενδιαφέρον τους.

Είδα την παράσταση με την 3,5 ετών κόρη μου, η οποία έφυγε με ένα πολύ γλυκό χαμόγελο από το θέατρο όπως και εγώ. Η μουσική που ντύνει την παράσταση είναι υπέροχη και νομίζω συμβάλλει καταλυτικά στην αρτιότητά της.

Έχω δει αρκετές παραστάσεις με την μικρή μου και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη ομάδα κάνει πολύ αξιόλογη δουλειά, την οποία πρέπει να την υποστηρίξουμε σαν γονείς. Ήταν πολύ ευκαιρία για εμάς να την γνωρίσουμε μέσα από τις προσκλήσεις το “έλα μαζί”.
Η μόνη μου παρατήρηση είναι ότι ο χώρος του θεάτρου, επειδή είναι προορισμένος για μουσική σκηνή, δεν διαθέτει την ιδανική κλίση, ώστε να βλέπουν τα μικρά παιδιά στις πίσω σειρές.

Στείλε σε φίλους

15 Σχόλια

 1. Το είδαμε κι εμείς και μας άρεσε αρκετά.

 2. Συμφωνώ τόσο μαζί σας! Φαντασία, ευρηματικά σκηνικά, υπέροχη μουσική και εξαιρετική απόδοση του βιβλίου συμβάλλουν σε μια πολύ όμορφη παράσταση!!!

 3. Εμείς ακόμα δεν την έχουμε δει αν και διαβάσαμε πολύ καλές εντυπώσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάμε. Είναι τόσες πολλές οι παραστάσεις που δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε.

 4. Ωραία πρόταση!!!

 5. Ωραία θα πρέπει να πάμε

 6. ευχαριστουμε για την κριτικη σας, πιθανον να παμε και εμεις.

 7. την είδαμε πριν από 1,5 περίπου χρόνο στο θέατρο 104 και ο γιός μου ακόμα θυμάται το έργο. Χωρίς να πρόκειται για μια “εντυπωσιακή” παράσταση, είναι απλή αλλά πολύ ευρηματική και οι 3 ηθοποιοί πολύ εξαιρετικοί και μεταδοτικοί.

 8. Απλα υπεροχες παραστασεις.

 9. Ενδιαφέρον, θα το έχουμε στα υπόψιν

 10. Εξαιρετική παράσταση!

 11. Μας αρέσουν οι παραστάσεις που καταφέρνουν πολλά με λίγα μέσα. Την προσθέσαμε στην λίστα μας.

 12. Υπεροχη παρασταση

 13. Φοβερηηηη

 14. Φαίνεται καλή παράσταση! Θα πάμε!

 15. Πολύ ενδιαφερουσα φαίνεται!

Στείλε το σχόλιο σου