Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Είδαμε τους (όχι και τόσο) Απίθανους 2

20 votes, average: 1,00 out of 1 (20 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Είδαμε τους (όχι και τόσο) Απίθανους 2

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια πηγαίνουμε οικογενειακώς στον κινηματογράφο, δεδομένου ότι όλες οι παιδικές ταινίες κυκλοφορούν σύντομα σε dvd, καθώς και προτιμάμε να επενδύσουμε στο παιδικό θέατρο και λοιπές εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Τώρα το καλοκαίρι όμως είπαμε να κάνουμε μία εξαίρεση, αφού είχαμε λατρέψει την ταινία “Oι Απίθανοι” πριν ακόμα γίνουμε γονείς.

Αξιοποιήσαμε και την προσφορά των village κάθε Τετάρτη με 50 % έκπτωση και με15 ευρώ εξασφαλίσαμε οικογενειακώς την είσοδό μας στη συνέχεια της θρυλικής ταινίας που συνδυάζει την περιπέτεια, το φιλμ κατασκοπείας και την οικογενειακή κωμωδία. Από τα πρώτα λεπτά όμως εκπλαγήκαμε δυσάρεστα. Υπερβολικά βίαιες σκηνές και σαφώς κατώτερης ποιότητας σενάριο. Δεν λείπουν βέβαια οι πνευματώδεις αναφορές στο ρόλο των δύο φύλων, καθώς η Ελαστίνα δίνει προτεραιότητα στην καριέρα της και ο κύριος Απίθανος μένει σπίτι και ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών, όμως σε γενικές γραμμές οι ταινία έχει θεαματικές σκηνές καταδίωξης, βίαιης αναμέτρησης και καταστροφής.

Μεγάλη επίσης μας φάνηκε η διάρκειά της. Όχι βέβαια ότι δυσαρεστήθηκαν τα αγόρια μας. Εμείς οι γονείς περιμέναμε περισσότερα και μείναμε απογοητευμένοι.

Στείλε σε φίλους

11 Σχόλια

 1. Μάλιστα

 2. Να μην πάμε καλύτερα ?

 3. Όλα είναι θέμα γούστου.Απλά η ταινία αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών μας.Τους προσεχείς μήνες θα κυκλοφορήσει το dvd.

 4. Κρίμα που δεν την απολαύσατε. Εμάς μας άρεσε κ ο γιος μου ήθελε να την ξαναδούμε. Νομίζω ότι απευθύνεται σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά. Δεν θα πρότεινα για κάτω των 5 ετών.

 5. Στα παιδιά μας άρεσε. Εμείς οι γονείς περιμέναμε κάτι ισάξιο με την πρώτη ταινία και απογοητευτήκαμε.

 6. Δειυστονται οι απόψεις από ότι διαβάζω

 7. Σύνηθες φαινόμενο η 2η-3η-4η, κλπ έκδοση επιτυχημένων ταινιών να είναι υποδεέστερη της πρώτης…Ευχαριστούμε για την ενημέρωση..

 8. Η πρώτη ήταν πραγματικά καταπληκτική πάντως και όχι μονο για παιδια.

 9. Ευχαριστούμε για την κριτική.

 10. Ευχαριστουμε για την ενημερωση

 11. ειχαμε δυστυχως την ατυχία να την δουμε και εμεις…

Στείλε το σχόλιο σου