Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Είδαμε τους “Τρεις χιονάνθρωπους”

0 votes, average: 0,00 out of 1 (0 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Είδαμε τους “Τρεις χιονάνθρωπους”

1455697971_gm_cmf

Την Κυριακή που μας πέρασε, χάρη στο elamazi πήγαμε οικογενειακώς και είδαμε την κουκλοθεατρική παράσταση “Οι τρεις χιονάνθρωποι” στο Εργαστήρι Μαιρηβή.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι μικροί μου, τριών και πέντε ετών, παρακολουθούσαν κουκλοθέατρο, η πρώτη όμως σε αυτό τον χώρο. Πραγματικά το λατρέψαμε. Η παράσταση ήταν υπέροχη. Τα παιδιά καθηλώθηκαν καθόλη τη διάρκεια της παράστασης και στο τέλος με ρωτούσαν με παράπονο γιατί τελείωσε. Η ιστορία είναι απλή, η φιλία που υπερτερεί των συγκρούσεων και του μίσους. Οι υπέροχες κούκλες, με αληθοφανή κίνηση και οι τεχνικές μαύρου θεάτρου σε συνδυασμό με την ατμοσφαιρική μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη, συνέθεσαν ένα σκηνικό το οποίο μας απορρόφησε όλους, ακόμα και εμάς τους ενήλικες που με σκεπτικισμό προσεγγίζουμε αυτές τις παραστάσεις για πολύ μικρά παιδιά.

Εδώ να σημειώσω ότι παρατήρησα ότι θεατές ήταν κυρίως πολύ μικρά παιδάκια, η παράσταση όμως ήταν τόσο άρτια που άνετα θα μπορούσαν να την παρακολουθήσαν και μεγαλύτερα παιδιά, πρώτης σχολικής ηλικίας. Κοινώς και λαικά, δεν θα βαρεθείτε!

Στον πάνω όροφο, μπορεί να δει κανείς κούκλες από παλαιότερες παραστάσεις, αφορμή να μιλήσουμε για τις κούκλες, τον τρόπο κατασκευής του κ.λπ.

Ο χώρος είναι πολύ κοντά στο σταθμό του τρένου στο Θησείο και προτείνω να το προτιμήσετε γιατί η περιοχή πάσχει από στάθμευση, ειδικά τις Κυριακές. Η γύρω περιοχή είναι γεμάτη όμορφα μικρά καφέ και χώρους για φαγητό, όπου μπορείτε να συνεχίσετε τη βόλτα σας.

“Εργαστήρι Μαιρηβή”
Κουκλοθέατρο
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
τηλ.: 2105222181, 6942420062
www.mairivi.gr
[email protected]

Στείλε σε φίλους

4 Σχόλια

  1. Την απολαύσαμε πέρυσι!Περνάει τόσα μηνύματα,έχει πολύ ωραία μουσική κ πολύ όμορφες κούκλες!

  2. Είναι αυτό που θέλουμε για κουκλοθέατρο. Θα πάμε κι εμείς!

  3. Απευθυνεται σε ηλικιες μεχρι 4-5 το πολυ. Ειναι πολυ καλη για μικρα παιδια.

  4. Πολύ ενδιαφέρον!!

Στείλε το σχόλιο σου