Στείλε σε φίλους

ΕΝΗΛΙΚΩΝ / ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ TOP

Είδαμε τον “Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ”!

22 votes, average: 1,00 out of 1 (22 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Είδαμε τον “Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ”!

Είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα αυτής της εκπληκτικής παράστασης στο θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν.

Αρχικά ήμουν διστακτική στο αν θα έπρεπε να την δει η μικρή λόγω της υπόθεσης. Η σκηνή που παρουσιάζουν σε όλες τις φωτογραφίες με το κομμένο κεφάλι και τα εγκλήματα που διέπραξε ο κύριος Χάιντ με προβλημάτιζαν. Η κόρη μας όμως – στο τέλος του μήνα θα γίνει εννιά – ενθουσιάστηκε με την υπόθεση- μυστήριο- περιπέτεια και με παρότρυνε να πάμε.

Αφού πληροφορήθηκα ότι δεν παρουσιάζονται βίαιες σκηνές ή εγκλήματα επί της σκηνής αλλά απλά αναφέρονται, αποφασίσαμε να δούμε την παράσταση.

Η παράσταση ενδείκνυται για παιδιά 11 και άνω. Η κόρη μας κατενθουσιάστηκε τόσο πολύ που μας ζητάει να της πάρουμε το βιβλίο που είναι σε έκδοση για εφήβους.

Η κοπέλα που έπαιρνε τα εισιτήρια στην είσοδο ήταν χωρίς κεφάλι. Σου μίλαγε ακέφαλη κουνώντας μόνο τα χέρια της και προξενούσε το ενδιαφέρον όλων που δεν σταματούσαν να την κοιτάζουν. Πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο εξοικειώνονταν τα παιδιά που ήταν παρόντα για να μην τρομάξουν κατά τη διάρκεια του έργου.

Ο ηθοποιός που έκανε τον δόκτωρ Τζέκιλ και τον κύριο Χάιντ ήταν απίστευτος στο ρόλο του. Στο τέλος που έπρεπε να εναλλάσσει τους δύο ρόλους έπαιζε εκπληκτικά τον διπλό ρόλο του. Η σκηνή με τον χαμηλό φωτισμό καθόλη τη διάρκεια του έργου έδενε με το μυστήριο της υπόθεσης.

Μια πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό και στο τέλος μη μπορώντας ο δόκτωρ Τζέκιλ να επιβάλλει το καλό αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μια διαφορετική παράσταση που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους με την αγωνία και το μυστήριο. Η κόρη μας εντυπωσιάστηκε από μια παράσταση που σύμφωνα με αυτήν είναι διαφορετική από ότι έχει δει ως τώρα με πρωτότυπη υπόθεση!!!

Στείλε σε φίλους

24 Σχόλια

 1. τελεια για πιο μεγαλα παιδια!
  εξαιρετικο το θεατρο τεχνης!
  αυτο με την ακεφαλη κοπελα στην εισοδο θα θελα να το βλεπα!

  • Και υπήρχαν και δύο ακέφαλοι νεαροί στην παράσταση που χόρευαν και συμμετείχαν…

 2. Φοβερή παράσταση πρέπει να είναι και ότι πρέπει για μεγαλύτερα παιδιά που ιντριγκάρονται από το μυστήριο ενός θρίλερ.

  • Παιδιά που πηγαίνουν έκτη και γυμνάσιο θα ξετρελαθούν!

 3. Ωραία υπόθεση για μεγαλύτερα παιδιά.

 4. Κάτι διαφορετικό!

 5. Εντυπωσιακό και διαφορετικό, θα πάμε να το δούμε και εμείς.

  • Να μην το χάσετε – θα το ευχαριστηθείτε!

 6. Τι ωραία πρόταση,ευχαριστούμε!!

 7. Ευχαριστούμε πολύ για την αναλυτική κριτική ,θα το δούμε και εμείς!!

 8. Θα προσπαθήσουμε να το δούμε!

 9. Ενδιαφέρουσα παράσταση!

 10. Θα πάμε την Κυριακή!!!

 11. Σίγουρα τα μεγαλύτερα παιδιά θα ενθουσιαστούν, είναι δυστυχώς συνηθισμένα στη βία, όσο και αν εμείς εννοούμε να πιστεύουμε ότι θα σοκαριστούν.

  • Έχεις δίκιο, αλλά είναι καλό να είμαστε όσο το δυνατό πιο προσεκτικοί όσο περνάει από το χέρι μας!

 12. Τέλεια παράσταση – την είδαμε κι εμείς!

 13. Πόσο χαίρομαι που μας προτείνεις μια παράσταση και για εφήβους ! Η μεγάλη κορούλα μου ως μαθήτρια πρώτης γυμνασίου ψάχνει θεατρικές παραστάσεις για την ηλικία της !
  Έυχομαι το έλαμαζί να εξασφαλίσει προσκλήσεις και για τέτοιες παραστάσεις .

  • Θα ενθουσιαστεί με αυτή την παράσταση…

 14. ΓΙΑ ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ 9…

  • Για 4 χρονών δεν είναι σίγουρα. Είναι σίγουρα εφηβικό έργο αφού ενδείκνυται για ηλικίες 11+. Η κόρη μου σχεδόν 9, το καταευχαριστήθηκε, αλλά έχει δει τόσες πολλές παραστάσεις που δεν εντυπωσιάζεται πλέον εύκολα με όσες είναι για την ηλικία της!

 15. Απίστευτη παράσταση – την προτείνουμε για εφήβους!

Στείλε το σχόλιο σου