Στείλε σε φίλους

ΠΗΓΑΜΕ

Είδαμε την παράσταση “Ο Μέγας Αλέξανδρος”

18 votes, average: 1,00 out of 1 (18 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Είδαμε την παράσταση “Ο Μέγας Αλέξανδρος”

Το Σαββατο 9/12 με τη σημαντικη βοηθεια του elamazi παρακαλουθησα με τον 7χρονο γιο μου την καταπληκτικη παρασταση ” Η ιστορία του Μ.Αλέξανδρου”.

Καταρχήν να πω ότι πρώτη φορά που βρέθηκα στον Ελληνικό Κόσμο και ήταν φανταστικά. Μου άρεσε πολύ η αίθουσα, ήταν πολύ άνετη και έβλεπες από παντού. Λίγο η ηχητική έχανε σε κάποια σημεία αλλά όχι πολύ.
Η παράσταση ήταν πραγματικά για παιδιά, χωρίς να χάνει το νόημα της ιστορίας. Φυσικά τα παιδάκια που κάνουν ιστορία στο σχολείο , γνώριζαν παραπάνω πράγματα αλλά όλα τα παιδιά μπορούσαν να παρακολουθήσουν άνετα.

Θεωρώ ότι είναι μια ωραια παράσταση για να εισάγει τα παιδιά στην ιστορία με κατανοητό τρόπο. Ευχαριστώ και πάλι το elamazi για την ευκαιρία που μας δίνει να παρακολουθούμε παραστάσεις, με πιο οικονομικό τρόπο!

Στείλε σε φίλους

8 Σχόλια

  1. Πολυ ωραιο!!

  2. Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις γιατί θέλουμε να πάμε με το γιο μου που είναι δημοτικό αλλά είχα ενδοιασμούς για τον μικρότερο.

  3. Μας άρεσε πολύ και εμάς!

  4. Πολύ καλή παράσταση. Συγκινηθηκαμε στο τέλος

  5. Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις

  6. Θελουμε πολυ να παμε και εμεις.

  7. Ανυπομονουμε να παμε και εμεις το σαββατο! Ευχαριστουμε το ελαμαζι με τις προσκλησεις του μας δινει την ευκαιρια να πηγαινουμε σε αρκετες παραστασεις!

  8. σας ευχαριστούμε παρα πολύ για την ευκαιρία που μας δώσατε και πήγαμε στην παράσταση. ήταν καταπληκτικά. και για μικρούς και μεγάλους.

Στείλε το σχόλιο σου