Στείλε σε φίλους

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

Είδαμε την παράσταση “Ο Λάζαρος και οι δράκοι”

14 votes, average: 1,00 out of 1 (14 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Χάρη σε πρόσκληση που μας εξασφάλισε το “Έλα Μαζί”, παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα της παράστασης ο Λάζαρος και οι δράκοι στο κινηματοθέατρο Ιντεάλ. Η αίθουσα είχε αρκετό κόσμο και απ΄ό,τι καταλάβαμε είχαν προσκληθεί και πολλοί εκπαιδευτικοί και νηπιαγωγοί για να δουν το συγκεκριμένο έργο και να το προωθήσουν αν επιθυμούν στο σχολείο τους.
Θα χαρακτηρίζαμε μέτρια γενικά την παράσταση, η οποία βασίζεται μεν σε λαϊκό παραμύθι αλλά η θεατρική του απόδοση δεν μας ενθουσίασε. Δεν υπήρχαν καθόλου σκηνικά παρά μόνο μία βιντεοπροβολή στον τοίχο, που απεικόνιζε σταθερά ένα δάσος. Τα κοστούμια ήταν μάλλον φτηνά και άτεχνα ενώ μας άρεσε το μακιγιάζ του ενός από τους δράκους, που ήταν και ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός της παράστασης(ο ντράγκο Λέλο). Οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήταν μέτριοι στους ρόλους τους ενώ κακή επιλογή μας φάνηκε ο ρόλος της αφηγήτριας, η οποία διηγείται, παίζει και τραγουδά σε κάποια σημεία της παράστασης. Η ακουστική επίσης σε κάποιες στιγμές δεν ήταν και τόσο καλή παρότι καθόμασταν μπροστά. Τέλος, τα καθίσματα ήταν χαμηλά και τα μικρότερα παιδάκια δεν έβλεπαν άνετα.
Στο τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί κάλεσαν τα παιδάκια στη σκηνή να κάνουν κάτι που έμοιαζε με θεατρικό παιγνίδι αλλά μας φάνηκε αρκετά βαρετό και φύγαμε. Θα ήταν άδικο ωστόσο να μην πούμε ότι αρκετά παιδάκια διασκέδασαν με αυτή την παράσταση και συμμετείχαν αρκετά παρότι ήταν ελάχιστα διαδραστική.
Ευχαριστούμε πολύ το Έλα Μαζί για την πρόσκληση.

Στείλε σε φίλους

4 Σχόλια

  1. Δεν έχω προσωπική εμπειρία για την παράσταση όμως πιστεύω οτι υπάρχουν καλοί ηθοποιοί που περιμένουν την ευκαιρία για μα το αποδείξουν.

  2. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

  3. Είμασταν κι εμείς εκεί – άρεσε πολύ στο γιο μας!

  4. Ευχαριστούμε για την ξεκάθαρη κριτική σας.

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
“Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο” μας ενθουσίασε!

Την Κυριακή 9-10 παρακολουθήσαμε μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση στην Παραμυθοχώρα, την "πόλη που έδιωξε τον πόλεμο". Η παράσταση βασίζεται στο...

Close