in ,

Είδαμε κι εμείς την παράσταση “Η ζωή του όλη” και ήταν υπέροχη!!!

Προσωπικά, δεν είμαστε καθόλου φαν του Καζαντζίδη, ναι μεν αναγνωρίζουμε ότι ήταν τεράστια φωνή αλλά τι να κάνουμε, εμάς δεν μας αρέσει, ούτε ανήκουμε σε γενιά τέτοια για να μας εκφράζουν τα τραγούδια του. Παρόλα αυτά, επειδή μέσω του προσώπου του θρυλικού αυτού τραγουδιστή και της ζωής του, θα βλέπαμε μια διαφορετική Ελλάδα προηγούμενων δεκαετιών και αυτό μας δημιούργησε μια γλυκιά ιστορική περιέργεια, αποφασίσαμε να δούμε την παράσταση για την οποία είχαμε ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα.

Αυτό που είδαμε στο θέατρο Τετάρτη απόγευμα με δριμύ ψύχος δεν το περιμέναμε, το τεράστιο αυτό θέατρο γέμισε ολόκληρο!! Ο μέσος όρος ηλικίας βέβαια ήταν αρκετά μεγάλος, αυτό άλλωστε ήταν αναμενόμενο.Η παράσταση άρχισε μόνο με ένα τέταρτο καθυστέρηση και μας κατέπληξαν όλα, η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες, η μουσική, τα κοστούμια, όλα ήταν καταπληκτικά!

Κι επειδή φυσικά κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί τον Καζαντζίδη, ούτε να τον πλησιάσει, ακουγόταν η φωνή του και ο πρωταγωνιστής τραγουδούσε κανονικά ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα έβγαινε γνήσιο και πολύ φυσικότερο από το απλό πλέι μπακ. Ακούστηκαν όλα τα γνωστά τραγούδια ενώ μάθαμε πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή και τους συνθέτες της εποχής και τα μουσικά κυκλώματα.
Ούτε για μια στιγμή δεν κουραστήκαμε, το έργο μας καθήλωσε. Από τους ηθοποιούς θα ξεχωρίσουμε φυσικά τον πρωταγωνιστή- η τηλεόραση τον αδικεί πολύ- και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που υποδυόταν τη μητέρα του Καζαντζίδη, την κυρά-Γεθσημανή. Η γνωστή “Ζουμπουλία” (ποτέ δεν μπορέσαμε να δούμε “παρά πέντε”, δεν μας άρεσε) είναι μία συγκλονιστική ηθοποιός, τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα. Πολλές ήταν και οι στιγμές που μας έκανε να γελάσουμε και να θυμηθούμε την αθάνατη και διαχρονική Ελληνίδα μάνα, όχι ότι την ξεχάσαμε και ποτέ εδώ που τα λέμε…

Ο Σταρόβας πολύ καλός, μια πολύ ευχάριστη συμμετοχή, έχει μια θετική αύρα αυτός ο άνθρωπος και μια γνησιότητα, πέρα από το μουσικό του ταλέντο, καθώς είναι από τους μεγαλύτερους Έλληνες κιθαρίστες και όχι μόνο.

Τέλος, η Μιμή Ντενίση κατά τη γνώμη μας είναι εξαιρετική σε ό,τι κι αν κάνει, αρκεί να μην παίζει φυσικά η ίδια, λυπούμαστε αλλά τη θεωρούμε παγερά …ατάλαντη στην ηθοποιία ενώ διαπιστώνουμε πόσο φοβερή είναι στην έρευνα, μετάφραση, παραγωγή γενικά.
Μία κοινή Τετάρτη, εξελίχθηκε σε μία υπέροχη μέρα, καθώς η παράσταση μας εξαφάνισε δια μαγείας την κούραση της ημέρας και μας γέμισε ευχαρίστηση και ωραίες σκέψεις.

Ευχαριστούμε γι’ αυτό θερμά το αγαπημένο μας Έλα Μαζί!!!

3 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Ολοκληρωμένη υποτροφία για τη χρονιά 2018-2019 για ένα παιδί 2,5- 4,5 ετών στο «Παιχνιδοσκόπιο»

Ήταν αξέχαστο “το ΠΡΩΤΟ μας ΠΑΡΤΥ”