in

Γιατί επιλέξαμε το CLUB AGIA ANNA; – ΜΕΡΟΣ Δ

Τελευταία ερωτηθείσα για τον απόλυτα οικογενειακό προορισμό είναι η αγαπητή Βίκυ, φανατικό μέλος της ομάδας μας. Τη ρωτήσαμε για το CLUB AGIA ANNA και, όπως και οι προηγούμενοι συνομιλητές, απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια, σε όλες τις ερωτήσεις μας!

Πόσες φορές έχετε αφιερώσει τις οικογενειακές σας διακοπές στο CLUB AGIA ANNA;

Έχουμε περάσει τρία καλοκαίρια τις διακοπές μας στο CLUB AGIA ANNA  και σκοπεύουμε , εννοείται, να πάμε και φέτος το καλοκαίρι.

Που επιλέξατε να μείνετε; Ο χώρος διανυκτέρευσης ήταν κατάλληλος για τα παιδιά σας;

Όλες τις φορές έχουμε επιλέξει να μείνουμε σε δική μας σκηνή, αφενός για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή αυτό αρέσει περισσότερο στα παιδιά.

Το πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών τι περιλαμβάνει? Οι δραστηριότητες ανανεώνονται καθημερινά με καινούριες;

Εμείς πλέον παρακολουθούμε το πρόγραμμα απασχόλησης των εφήβων (!!!)  καθώς στην ηλικία  των 10 ο γιος μου έβρισκε πολύ βαρετές τις δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά. Συμπεριλαμβάνει τοξοβολία, beach volley ,αγώνες ποδοσφαίρου, πόλο και μπάσκετ, μαραθώνιους τίτσου, αλλά ακόμη και βραδινά παιχνίδια όπως “Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο” κ.α Τα παιδιά που διοργανώνουν τις δραστηριότητες είναι καταπληκτικά και πολλοί από αυτούς είναι Πρόσκοποι ή Οδηγοί. Ανανεώνονται τα παιχνίδια , νομίζω, ανά εβδομάδα.

Σε σχέση με τους βοηθητικούς χώρους, ποιες είναι οι δυνατότητες που προσφέρονται;

Υπάρχει η δυνατότητα να μαγειρέψει κανείς στο χώρο του κάμπινγκ σε μάτια αερίου και  εξωτερικές ψησταριές. Επίσης υπάρχει υπηρεσία πλυντηρίου και χώροι για να πλύνεις τα ρούχα σου .Οι τουαλέτες είναι επαρκείς και πολύ καθαρές.

Έξω από το Club μπορείς να νοικιάσει ποδήλατο ή να επισκευάσεις το δικό σου. Επίσης, για τα παιδιά υπάρχει τραπέζι πινκ πονκ, μπιλιάρδο, ηλεκτρονικά παιχνίδια, και μέρος όπου μπορούν να δανειστούν επιτραπέζια παιχνίδια.

Το φαγητό στο εστιατόριο πώς θα το βαθμολογούσατε; Υπήρχε ποικιλία;

Συνήθως δεν τρώμε στο εστιατόριο του Club καθώς θεωρώ ότι οι τιμές είναι τσιμπημένες αν και οι μερίδες είναι αρκετά μεγάλες. Προτιμώ να μαγειρεύω κάτι πρόχειρο ή να τρώμε στην παραλία της Αγίας Άννας. Πρόπερσι είχε διάφορες απογευματινές ή βραδινές προσφορές στο φαγητό (cheaper), τις οποίες παρατήρησα ότι πέρυσι μείωσε έως σταμάτησε! Ελπίζω φέτος να επανέλθουν!!!

Η έκφραση «σαν στο σπίτι σας» επιβεβαιώθηκε κατά την παραμονή σας στο CLUB;

Σαν το σπίτι μας…όχι! Σαν το εξοχικό μας…ναι!

 

Σε θέματα ασφάλειας των παιδιών, τι έχετε να προσθέσετε;

Η ασφάλεια που νιώθω είναι από τους βασικούς λόγους που πηγαίνω στο Club. Tα παιδιά φεύγουν από τη σκηνή από νωρίς, παίρνουν τα ποδήλατα…και τα χάνουμε….χωρίς να ανησυχούμε!! Κάνουν φίλους, ειδικά μέσω των παιχνιδιών, κολυμπούν με την εποπτεία των ναυαγοσωστών, παίζουν παιχνίδια στο εστιατόριο.

Επιβεβαιώθηκε η φήμη ότι το CLUB είναι το καλύτερο οργανωμένο μέρος για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα;

Όντως είναι ένα πολύ οργανωμένο κάμπινγκ για οικογενειακές διακοπές. Δεν έχουμε ακούσει για κανένα άλλο που να πλησιάζει τις παροχές του…και γιαυτό δεν ρισκάρουμε να το αλλάξουμε

 

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Δροσερό (όσο μπορούσε) Πάρκο Νιάρχος!

Συνομιλώντας με μια “Μάγισσα”!