in ,

Γιατί επιλέξαμε το CLUB AGIA ANNA για τις διακοπές μας( Μέρος Β)

Η εξιχνίαση του μυστηρίου για το CLUB AGIA ANNA συνεχίζεται (www.clubagiaanna.gr). Στην αναζήτηση αυτή βρήκαμε ένα άλλο μέλος της ομάδας μας, την Ξανθή που έχει επισκεφτεί το χώρο και συλλέξαμε τις πληροφορίες παρακάτω. Εσείς γιατί το επιλέγετε ως καλοκαιρινό προορισμό?

Μέρος Β

  1. Πώς μάθατε για το CLUB AGIA ANNA ?

Για το Club Αγία Άννα έμαθα από το elamazi.gr, καθώς είχα διαβάσει για την εμπειρία του Γιώργου και της Ελευθερίας. Εντυπωσιαστήκαμε τότε και είχα σημειώσει να το έχω υπόψη για διακοπές. Τυχαία έκανα κουβέντα και σε φίλους και διαπιστώσαμε ότι αρκετοί το γνώριζαν και όλοι είχαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Οπότε και το τολμήσαμε.

 

  1. Ποιο είδος διαμονής διαλέξατε? Τη σκηνή ή τα σπιτάκια ?

Επειδή με το κάμπινγκ σε σκηνές δεν είμαστε εξοικειωμένοι σαν οικογένεια, προτιμήσαμε να κλείσουμε ένα studio. Ήταν καθαρό με 2 διπλά κρεβάτια και ένα μονό οπότε και βολευτήκαμε όλοι, γιατί είμαστε 5 μελης οικογένεια. Είχε άνετο μπάνιο, καθώς και κουζίνα με εστίες και φουρνάκι. Επίσης διέθετε ψυγείο και νεροχύτη. Τέλος έξω είχε ένα μικρό μπαλκονάκι με τραπέζι και καρέκλες στο οποίο μπορούσαμε να κάτσουμε είτε για φαγητό είτε για καφέ. Είχαμε πακέτο με πρωινό και μεσημεριανό. Το φαγητό πολύ καλό και μεγάλες μερίδες με αποτέλεσμα να περισσεύει και για το βράδυ φαγητό (το πέρναμε πακέτο μαζί μας), οπότε εμείς βολευτήκαμε για όλη την ημέρα.

  1. Σε σχέση με την ηλικία του παιδιού σας τι επιλογές είχατε ως προς την απασχόλησή του καθ όλη την ημέρα?

Όταν επισκεφθήκαμε το club τα παιδιά ήταν 2, 4 και 8 ετών. Για τα 2 μεγάλα η ομάδα ανιματέρ που απασχολεί τα παιδιά ήταν και η ιδανική λύση. Πλούσιο πρόγραμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αρχικά ξεκινούσε η μέρα από το κάστρο των πειρατών με παιχνίδια ομαδικά(μήλα πχ), μετά συνέχιζαν με παιχνίδια στη πισίνα, κυνήγι θησαυρού σε όλο το χώρο του κάμπινγκ, επιτραπέζια, κατασκευές, αγώνες και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Σε όλα αυτά προσθέστε κάθε μέρα και μια παράσταση είτε κανονικό θέατρο με ηθοποιούς( εμείς είδαμε τα τρία γουρουνάκια), είτε κουκλοθέατρο. Το βράδυ είχε προβολή παιδικής ταινίας και μετά την ταινία συνήθως παιχνίδια επιτραπέζια. Επίσης στο χώρο υπάρχουν παιδικές χαρές, το ίδιο το κάστρο για ελεύθερο παιχνίδι καθώς διαθέτει και τσουλήθρες, κούνιες, μπορείς να ανέβεις στο πάνω μέρος και γενικά να οργανώσεις ελεύθερο παιχνίδι. Για το μικρό μας παιδί (2 ετών) υπήρχε παιδότοπος με κοπέλα που το πρόσεχε και η πισίνα που λόγο σχήματος ευνοούσε για να κάνει μόνο του μπάνιο.( Ρηχή μπροστά και βάθαινε σταδιακά). Τέλος η θάλασσα που είναι μεν καθαρή, αλλά και απότομη οπότε αν τα παιδάκια δεν ξέρουν καλό μπάνιο δύσκολα μπαίνουν ειδικά τα πιο μικρά.

  1. Τι επιλογές υπάρχουν για τους ενήλικες ?

Στο club Agia Anna και οι γονείς μένουν επίσης ευχαριστημένοι. Θυμούνται το παιδί που κρύβουν μέσα τους μιας και υπάρχουν δραστηριότητες και για τους μεγάλους. Κατά τη διάρκεια της μέρας διοργανώνονται πολλές δράσεις και για έφηβους – ενήλικες  όπως αγώνες μπιτς βόλεϊ στη παραλία, επιτραπέζια παιχνίδια, ομαδικά παιχνίδια (καρπουζομαχίες, τσουβαλομαχίες κτλ), διαγωνισμοί δίπλα στη πισίνα. Επίσης υπάρχουν happy hours με προσφορές πολύ καλές (πχ ποτά με 2 ευρώ για 2 ώρες). Τέλος το βράδυ ταυτόχρονα με τη παιδική ταινία προβάλλεται και ταινία για ενήλικες ακριβώς δίπλα από το  κάστρο, καθώς και διάφορες εκδηλώσεις(καραόκε βραδιά) στο club του κάμπινγκ το πίτσι πίτσι. Ειδικά αν έχει κάποια εκδήλωση το club οι ανιματέρ απασχολούν μέχρι πιο αργά τα παιδιά ώστε να μπορέσουν οι γονείς να πάνε. Ταυτόχρονα όλα αυτά αποτελούν και ιδανικές λύσεις για έφηβους αφού μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις των μεγάλων.

  1. Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χώρου ?

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι κάνεις τα πάντα μέσα στον χώρο του κάμπινγκ και ξεχνάς τις μετακινήσεις, καθώς και το ότι έχεις τόσες πολλές επιλογές που αποκλείεται να μη βρεις κάτι να κάνεις.

 

  1. Ποιο είναι το μειονέκτημα του χώρου?

Το μειονέκτημα θεωρώ πως είναι οι λίγο τσιμπημένες τιμές και η διαδρομή μέχρι να φτάσουμε μιας και έχει πολλές στροφές.

 

  1. Θα μας μεταφέρετε με δυο-τρεις λέξεις την εμπειρία σας στο CLUB AGIA ANNA ?

Ξεκούραστες και άκρως διασκεδαστικές διακοπές. Φεύγοντας επιθυμείς έντονα την επιστροφή σου και πάλι εκεί.

Από Δήμητρα Τσιαούση

Είμαι η Δήμητρα, δημοσιογράφος και μητέρα τριών παιδιών. Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τις παρασταστικές τέχνες και τις ποιοτικές αποδράσεις για μεγάλους και μικρούς με έφερε στο ΕΛΑΜΑΖΙ. Μαζί θα «ζουμάρουμε» τα καλύτερα δρώμενα στην Αττική με τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης, ψυχαγωγίας και διδαχής!

9 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η πεντάμορφη και το τέρας!

Ο μύθος της Αθηνάς και της Αράχνης μέσα από την τέχνη στο Αερικό!!!