Στείλε σε φίλους

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απόκριες με τις Μορφές Έκφρασης (17 & 18/2)

9 votes, average: 1,00 out of 1 (9 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Απόκριες με τις Μορφές Έκφρασης (17 & 18/2)

Όπως κάθε χρόνο οι Μορφές Έκφρασης βγαίνουν στο δρόμο για να γιορτάσουν τις απόκριες με τραγούδι, χορό και πολύ κέφι! Και σας καλούν και σας να μπείτε στο ρυθμό της αποκριάς και να μοιραστείτε μαζί τους την ανεμελιά και την χαρά που μπορούμε να βιώσουμε μέσα από την πιο απλή μορφή επικοινωνίας: το να περπατάμε όλοι μαζί τραγουδώντας!

Στο πρόγραμμα το οποίο δημιούργησε ο Θωμάς Κινδύνης με την ομάδα του συμμετέχουν ηθοποιοί, χορευτές και μουσικοί με μοναδικό τους σκοπό να ξεσηκώσουνε και να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ακολουθήσει το διονυσιακό πνεύμα των ημερών. Για Όσους λοιπόν θέλουν να πλαισιώσουν την ομάδα (σύλλογοι, χορωδίες, μεμονωμένα άτομα κλπ) είτε τραγουδώντας είτε παίζοντας μουσικά όργανα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα: 2103464903 και 2103464002.

Πρόγραμμα καρναβαλιστών:
Α) Σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων «Πλακιώτικη Αποκριά» το επόμενο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στη στάση μετρό Μοναστηράκι, ώρα έναρξης 7μμ και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο μετρό Ακρόπολη στις 12μμ.

Στείλε σε φίλους

7 Σχόλια

  1. Ενδιαφέρουσα πρόταση..

  2. πολύ ενδιαφέρουσΑ! Στο κέντρο της Αθήνασ καταλαβαινεις αποκριες…

  3. Ενδιαφέρον!

  4. μακάρι να βοηθήσει κι ο καιρός!!!Αν δεν βγεις έξω στο δρόμους, δεν καταλαβαίνεις Απόκριες!

  5. Τελεια

  6. Καταπληκτικα

  7. Πήγαμε και πέρισι, δεν τους ακολουθήσαμε σε όλη τη διαδρομή αλλά ήταν πολύ κεφάτοι και παρέσερναν τον κόσμο να χαρεί, να χορέψει και να διασκεδάσει μαζί τους.

Στείλε το σχόλιο σου