in

Αποχαιρετήσαμε το Μάρτιο με πολύ θέατρο και πολλές μπουρμουλίθρες!!!!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου και είπαμε να το γιορτάσουμε με πολλές εξόδους (μιας και το προηγούμενο είμασταν με ιωσούλα)!

sk 30-3

Έτσι λοιπόν ένα ηλιόλουστο Σάββατο μας έκλεινε το μάτι για βόλτες, ξεκινήσαμε με την καθιερωμένη πρωινή προπόνηση του μεγάλου μας (τι τραβάω η αγορομάνα) και συνεχίσαμε με παιδική χαρά προσφάτως ανακαινισμένη στην γωνία του σπιτιού μας! Ευτυχώς μαθήματα και διάβασμα για όσους έχουν αυτές τις υποχρεώσεις και μαγειρεματάκι γιατί μετά το φαγητό είχαμε σχέδια!

Μεσημεράκι Σαββάτου είχαμε αποφασίσει να δούμε τη παράσταση “Πινόκιο”. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ενθουσιαστήκαμε… στα πολύ θετικά η ζωντανή μουσική αλλά τελικά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μας έλειπε η ζωντάνια και το γρήγορο κείμενο, περισσότερο χιούμορ… κάτι έλειπε πάντως.

Μετά συνεχίσαμε με βόλτα στο κέντρο μιας και ο ήλιος ήταν νωρίς το απογευματάκι στα καλύτερά του μέχρι να αρχίσει να πέφτει και να πάμε στο Παίξε Γέλασε γιατί τα πειράματα και οι μπουρμουλήθρες μας περίμεναν!

Περάσαμε φανταστικά με την Dr Bubble όχι μόνο εμείς αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν εκεί!

IMG_4188

Κάναμε το μπάνιο με ειδικό αφρόλουτρο και μετά στεγνώσαμε και τα μαλλιά μας… μικροί μεγάλοι εμε ένα ειδικό σούπερ πιστολάκι!!!

IMG_4231Το βράδυ παραμυθάκι και ύπνο γρήγορα, άλλωστε περάσαμε τόσο όμορφα!

Κυριακή πρωί και σκεφτήκαμε να κρυφτούμε σε μια μαγική σοφίτα 😉 και βρεθήκαμε στις αγαπημένες μας Μορφές Έκφρασης! 

Πολύ διαδραστικό, πολύ μουσικό με ξεκάθαρα μηνύματα για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους, να ξαναθυμηθούμε να γνωρίσουμε το διπλανό μας να μην φοβόμαστε και να χαμογελάμε. Ακολουθούμε το ταξίδι δυο παιδιών μαθαίνοντας να πετάμε, ένα ταξιδιάρικο καπέλο μας τριγυρνάει σε διάφορα μέρη, μια πολύχρωμη ομπρέλα μας θυμίζει να χαμογελάμε και ένα ημερολόγιο μας λέει την ιστορία ενός μικρού αρουραίου!!!

IMG_4262

ΌΛΟΙ οι ηθοποιοί που συμμετέχουν εξαίρετοι, γλυκοί και άμεσοι! Αλλά το ΟΣΚΑΡ  “Καλύτερου Αρουραίου”  πάει στην Άννα Σεβαστή Τζίμα για την ερμηνείας  της! Σας το προτείνουμε με το χέρι στην καρδιά!

Ε και μετά αυτή την παράσταση… είχαμε και την αποκλειστική παράσταση για το elamazi με τη παραμυθένια μας τη Σάσα Βούλγαρη, δεν γινόταν να λείπουμε! Τα πιτσιρίκια είχαν κουραστεί λιγάκι αλλά μετά  από ελαφρύ φαγητάκι πάει και ένα παραμύθι!

IMG_4270

Ευχαριστούμε τους φίλους elamazistas που μας έκαναν παρέα το μεσημέρι της Κυριακής και μάθαμε το παραμύθι του “Δοντάρα” αλλά και του “Κόκκορα με το φλουρί” που ήταν πολύ χιουμοριστικό!

Το απόγευμα ήταν αφιερωμένο στην παιδική χαρά με πολύ μπάλαααααααααα!

Αναμένουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο λοιπόν!

Γιώργος & πιο πολύ Ελευθερία

 

 

 

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

1 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Εντυπώσεις από παράσταση “Τρωικός Πόλεμος” από την Δήμητρα

Εντυπώσεις “Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥΛΗ” από loukia