Στείλε σε φίλους

Uncategorized

Απολαύστε μια Wish Crunchy… και Εκπληρώστε μια Παιδική Ευχή του Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

1 vote, average: 1,00 out of 1 (1 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Απολαύστε μια Wish Crunchy… και Εκπληρώστε μια Παιδική Ευχή του Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Wish-Crunchy-Make-a-Wish

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Τα προϊόντα υγιεινής διατροφής Wish (χωρίς προσθήκη ζάχαρης) και ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εκπληρώσουν τις Ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Με κάθε αγορά Wish Crunchy 0,10€ δωρίζονται στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να ενισχυθεί ο αγώνας των παιδιών αυτών με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

«Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!» Ανδρέας, 10 ετών.

Απολαύστε την τραγανή μπάρα δημητριακών με πραλίνα φουντουκιού και σοκολάτα γάλακτος Wish Crunchy με Στέβια και στηρίξτε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να χαρίσει χαμόγελα.

Η ενέργεια ξεκίνησε στις 1/11/2016 και θα διαρκέσει έως 31/1/2017.
Αναζητήστε τη Wish Crunchy σε Επιλεγμένα Καταστήματα Διατροφής και Φαρμακεία! Για να ενημερωθείτε για τα σημεία διάθεσης, επικοινωνήστε στο [email protected] | Τηλ. 210- 57 83 080.

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.550 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας:
Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα Τηλ. 210-96 37 660,
www.makeawish.gr

Σχετικά με τα προϊόντα υγιεινής διατροφής Wish, χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Έχοντας επιλέξει τις πιο αγνές πρώτες ύλες και θρεπτικά συστατικά, τα προϊόντα υγιεινής διατροφής της Wish χωρίς προσθήκη ζάχαρης, παρασκευάζονται με μεράκι στην Ελλάδα, για να εκπληρώσουν την Ευχή για Υγεία και Απόλαυση! Σχεδιασμένα από επιστημονική ομάδα διατροφολόγων, όχι μόνο απενοχοποιούν την καθημερινή μας απόλαυση, αλλά ταυτόχρονα μας προσφέρουν, με μοναδική ποιότητα και γεύση, φυσική ενέργεια χωρίς περιττά σάκχαρα, θερμίδες και κορεσμένα λιπαρά. Η οικογένεια της Wish περιλαμβάνει τα: Wish Bars, Wish Chocolates, Wish Spread, Wish Bite, Wish Crunchy, Wish Biscuits, Wish ChocoDrink,

Μάθετε περισσότερα: www.wish-snacks.gr | [email protected] | Τηλ. 210- 57 83 080 | FB: wishbars

Στείλε σε φίλους

1 Σχόλιο

  1. Πολύ ωραία προιόντα!

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Σταχτοπούτα» στο BlackBox (από 3/12)

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου Το BlackBox παρουσιάζει τη "Σταχτοπούτα", τη νέα του παραγωγή θεάτρου για παιδιά. Ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ βασισμένο στο...

Close