Στείλε σε φίλους

ΘΕΑΤΡΟ

ΑΛΑΝΤΙΝ!! ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ

13 votes, average: 1,00 out of 1 (13 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

ΑΛΑΝΤΙΝ!! ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ

Καταπληκτική παράσταση που συναρπάζει παιδιά από 3χρονών έως…..103… Επειδή είμαστε λάτρεις του θεάτρου και κυρίως του παιδικού λόγω της σχετικά μεγάλης μας οικογένειας, αφού το θέατρο καταλήξαμε ότι ΄΄΄τιθασεύει” και συναρπάζει τα αγοράκια μας 4-6-και 12χρονών, θεωρούμαι ότι αυτή την παράσταση δε πρέπει να την χάσετε .

Άνετος χώρος όλοι οι επισκέπτες παρακολουθούν σε όποια σειρά και να είναι την παράσταση, πολύ έξυπνο στήσιμο των σκηνικών, σενάριο κατανοητό που διεγείρει όμορφα συναισθήματα στα παιδιά , μουσική επένδυση και φωνές εξαιρετικές… σε τι να πρωτοαναφερθούμε αφού καθήλωσε και εμάς τους μεγάλους.

Απo τις καλύτερες αυτού του χρόνου με σιγουριά αφού έχουμε δει αρκετές. Συγχαρητήρια στους συντελεστές για όλα και την όμορφη γλώσσα που χρησιμοποιούν, και που μας έκαναν να φύγουμε όλοι πιο ευτυχισμένοι και καλύτεροι άνθρωποι από εκεί.

Στείλε σε φίλους

11 Σχόλια

 1. Υπέροχη παράσταση

 2. Πάντα εξαιρετικές οι παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης!

 3. Τέλεια παράσταση !!! Συγχαριτήρια σε όλους τους ηθοποιούς , μια από τις καλύτερες παραστάσεις που είδαμε φέτος ευχαριστούμε το elamazi για τις προσκλήσεις .

 4. Πολύ ωραία παράσταση, την είδαμε και εμείς!!!

 5. Φοβερή παράσταση

 6. φοβερη παρασταση!!!!!

 7. πολύ ωραία παράσταση, την κατατάσσουμε στις 5 καλύτερες της χρονιάς!!!

 8. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές για την καλοδουλεμένη παράσταση και το ενδιαφέρον τους να καλωσορίσουν και να αποχαιρετήσουν τους μικρούς θεατές.

 9. Πολύ καλή παράσταση.

 10. Υπέροχα

 11. Υπέροχη

Στείλε το σχόλιο σου