Στείλε σε φίλους

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

Ένα Τεράάάάστιο μικρό κομμάτι..

22 votes, average: 1,00 out of 1 (22 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Ένα Τεράάάάστιο μικρό κομμάτι..

Την Κυριακή 18/2/2018, χάρη σε προσκλήσεις του Έλα Μαζί, πήγαμε με την 5,5 ετών κόρη μου στο Θέατρο Χώρα (Αμοργού 20, Αθήνα) και παρακολουθήσαμε την υπέροχη παράσταση “Το κομμάτι”.
Δυο πόλεις σε μια μόνιμη διαμάχη. Από τη μια πόλη Ντούρτα αποδεκατισμένη και ξεκομμένη από την πόλη Αστάρτη (αφού ξέχασαν να ξυπνήσουν τους “τεμπέληδες” και “ανεπρόκοπους” κατοίκους της σε κάποια απ’τις διαρκείς μετακομίσεις τους) προσπαθεί διακαώς να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να καταλάβει την δεύτερη. Ζώντας όμως σε ένα μέρος χωρίς ουρανό, σύννεφα, βροχή, ήλιο αναλώνεται σε δολοπλοκίες, αναπολώντας τα παλιά της μεγαλεία. Από την άλλη η “εργατική”, “τακτοποιημένη” και καθ’ όλα καθώς πρέπει πόλη Αστάρτη από την άλλη (με το φαφλατά Δήμαρχο, τον κομμωτή, την ζαχαροπλάστισσα και την ομάδα των οδοκαθαριστών) βρίσκεται σε μια διαρκή ανασφάλεια, χωρίς να εκτιμάει αυτά που έχει και για το λόγο αυτό να μετακομίζει συνέχεια ψάχνοντας το κάτι άλλο.
Τί θα γίνει όμως όταν ένα σκανδαλιάρικο κομμάτι ουρανού πέσει στη γη της Αστάρτης και αποτελέσει το μήλο της Έριδας?? Ένα κομμάτι που θέλει να ζήσει το όνειρο του και θα αποτελέσει εν τέλει και την αφύπνιση όλων σχετικά με το τι πραγματικά αξίζει στη ζωή μας.
Μια καλοστημένη παράσταση με όμορφη μουσική επένδυση του Φ.Πλιάτσικα – αν και τα τραγούδια ακούγονταν σε playback – την οποία απολαύσαμε όλοι, μικροί και μεγάλοι!!

Ευχαριστούμε το Έλα Μαζί για την όμορφη εμπειρία που μας χάρισε..

Στείλε σε φίλους

10 Σχόλια

  1. Την είδαμε και μας άρεσε, είναι πολύ καλή παράσταση!

  2. Πολύ ενδιαφέρον! Θα την δούμε και εμείς)

  3. Ωραιο

  4. Πολυ ωραια!Ευχαριστουμε για την περιγραφη σας!

  5. Ευχαριστουμε

  6. 😊😊😊😊

  7. Θα πάμε και εμέίς λοιπόν….

  8. Ενδιαφερον

  9. και εμείς την είδαμε και ενθουσιαστήκαμε !!!

  10. Κι εμείς την είδαμε, 6 ετών και μας άρεσε!!

Στείλε το σχόλιο σου