Στείλε σε φίλους

TO ELAMAZI ΠΑΕΙ ΒΟΡΕΙΑ

Έναρξη εκπαιδευτικών εργαστηρίων Σαββάτου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονιίκης

0 votes, average: 0,00 out of 1 (0 likes)Πρέπει να συνδεθείς για να κάνεις like!
Loading...

Έναρξη εκπαιδευτικών εργαστηρίων Σαββάτου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονιίκης

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το Ολυμπιακό μας Μουσείο, για δέκατη τρίτη χρονιά, υποδέχεται κάθε Σάββατο πρωί, τους μικρούς του φίλους, που συμμετέχουν στα πιο δημιουργικά και ενθουσιώδη εκπαιδευτικά εργαστήρια της πόλης, που δικαίως έχουν κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των γονιών. Έτσι, με την καινούργια χρονιά ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ώστε η βιωματική και ενεργητική μάθηση των παιδιών μέσω των εργαστηρίων μας να γίνεται τρόπος διασκέδασης, προσφέροντας όμορφες και ευχάριστες στιγμές.
Με ανανεωμένα και εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα… ξεκινάμε… στις 14 Ιανουαρίου!!!!!
Το εργαστήριο της Μουσικοκινητικής Αγωγής και Ελεύθερης Έκφρασης αναμένει τους μικρούς μας φίλους για να ταξιδέψουν σε φανταστικούς κόσμους γεμάτους μουσική, κίνηση και παιχνίδια ενώ, το εργαστήριο της Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής αναμένει την επιστροφή των μαγείρων μας για νέους γαστρονομικούς πειραματισμούς, εμπνευσμένους από τους Θερινούς και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.


Η Θεατρική μας Ακαδημία είναι έτοιμη να μοιράσει νέους ρόλους και να ανεβάσει καινούργιες παραστάσεις ανακαλύπτοντας τα μυστικά του θεάτρου εντός και εκτός σκηνής.
Τέλος, με μεγάλη μας χαρά εγκαινιάζουμε και το καινούργιο μας εργαστήριο Μουσειοπαιδαγωγικής! Μέσα από τα εκθέματα της μόνιμης έκθεσης, οι μικροί μας εξερευνητές θα ανακαλύψουν ιστορίες και μύθους των Ολυμπιακών Αγώνων, θα ασχοληθούν με αθλήματα και… πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες!!

Παιδιά…σας περιμένουμε!!! Εδώ…στο Ολυμπιακό μας Μουσείο… η διασκέδαση τώρα ξεκινά!!!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, κάθε Σάββατο 11:00-12:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κάθε Σάββατο 10:00-12:00

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (ΝΕΟ)
Για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών, κάθε Σάββατο 12:30-14:30
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, κάθε Σάββατο 12:15-14:15

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του μουσείου, στα Τηλέφωνα 2310968531-2 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Στείλε σε φίλους

1 Σχόλιο

  1. τελειο

Στείλε το σχόλιο σου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είδαμε την “Κατερίνα” του Αύγουστου Κορτώ

Είδαμε την παράσταση 'Κατερίνα", η οποία βασίζεται στο "Βιβλίο της Κατερίνας" του Αύγουστου Κορτώ. Πρόκειται για έναν συγκλονιστικό μονόλογο της...

Close