in

Άλσος χαράς και παιχνιδιού με το “χαρίζω + ανταλλάσσω + δημιουργώ” από το Babyfeat & τον Ο.Π.Α.Α.Π Περιστερίου με χορηγό επικοινωνίας το elamazi!

Κυριακή, 10 Ιουνίου 10:00 – 19:30 στο Άλσος Περιστερίου (Αγίου Βασιλείου 61, απέναντι από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου)  θα πραγματοποιηθεί καλοκαιρινή γιορτή χαράς, παιχνιδιού και ανταλλαγής παιδικών και βρεφικών ειδών!

Το Babyfeat σε συνεργασία με τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού, Πρόνοιας (Ο.Π.Α.Α.Π) Περιστερίου θα προσφέρουμε ολοήμερη διασκέδαση με παιχνίδια, εργαστήρια και θεάματα μέσα από τα οποία τα παιδιά θα μάθουν καινούργια πράγματα, δεξιότητες και θα ευαισθητοποιηθούν.

Το Άλσος Περιστερίου ζωντανεύει με χαρά, παιχνίδια και χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι!!!

Η γιορτή-δράση ξεκινάει!

10:00 – 18:00 χαριστικό -ανταλλακτικό παζάρι παιδικών και βρεφικών ειδών. Φέρνουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ ( πάντα σε καλή κατάσταση) που δεν χρησιμοποιούμε πια και ανανεωνόμαστε με καινούργια.

10:ο0 – 18:00 ελεύθερο παιχνίδι στα φουσκωτά από τις “Ανακατοσούρες”

10:30 – 12:30 βόλτα και συμβουλές οδικής ασφάλειας. Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Περιστερίου οι γονείς και τα παιδιά θα ξεναγηθούν και θα μάθουν όσα χρειάζονται για την οδική ασφάλεια από τον υπεύθυνο του Πάρκου. Τα παιδιά μπορούν να φέρουν τα ποδήλατα τους για βόλτα -μόνο- εντός του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

11:00 – 18:00 δημιουργική απασχόληση, ελεύθερη ζωγραφική, κολλάζ και πολλές τεχνοτροπίες με πολλά χρώματα παρέα με τις δημιουργικές δασκάλες του ΟΠΑΑΠ Περιστερίου

11:00 -18:00 φυτεύω ένα λουλούδι στο Άλσος. Με μεγάλη χαρά κάθε παιδί θα έχει την ευκαιρία να  φυτέψει ένα λουλούδι και να το ποτίσει και όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα πολύχρωμο παρτέρι που θα παραμείνει στο Άλσος για να το φροντίζουμε και να το αγαπάμε!

11:00 -13:00 δραματοποίηση παραμυθιού στη σκιά ενός δέντρου με τις δασκάλες/παραμυθατζούδες των παιδικών σταθμών του Περιστερίου που θα δώσουν ζωντάνια στα παραμύθια και γέλια στα παιδιά

11:00 -13:00 κινητικά παιχνίδια από τον Αθλητικό Σύλλογο Περιστερίου Βόλεϊ για να ζεσταθούμε!

11:00 -13:00 μαθαίνω για τον ήλιο-τον αέρα-το νερό. 3 διαφορετικά εργαστήρια για να γνωρίσουν τα παιδιά για τα 3 σημαντικά στοιχεία της φύσης μέσα από πρακτική επαφή, τα τραγούδια και άλλες εκπλήξεις!

16.00 -18.00 δραματοποίηση παραμυθιού στη σκιά ενός δέντρου με τις δασκάλες/παραμυθατζούδες των παιδικών σταθμών του Περιστερίου που θα δώσουν ζωντάνια στα παραμύθια και γέλια στα παιδιά

16:00 -18:00 κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά θα φτιάξουν όλα τα παιδιά για να μάθουμε ότι τίποτα δεν χρειάζεται να πηγαίνει χαμένο και ακόμα και ένα “σκουπίδι” μπορεί να μετατραπεί σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

17:00 – 18:30 μαγικά κόλπα και όχι μόνο με τον μάγο Funtastico. Πω! πω! Funtastico!

17:45 – 18:15 θεατρικό παιχνίδι με εμψυχωτές της ομάδας “Αστροναύτες”. Για που θα ταξιδέψουμε άραγε?

18:30 – 19:30 παιδικό θέατρο “Το μαύρο Ψαράκι”.  Το Μαύρο Ψαράκι είναι η ιστορία ενός «ήρωα», η αλληγορική περιπέτεια ενός μικρού αγοριού, που εγκαταλείπει την ασφάλεια του σπιτιού για να γνωρίσει τον κόσμο… Δραματουργία, παιδαγωγική επιμέλεια και σκηνοθεσία από την ομάδα ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ.

19:30 κλήρωση λαχειοφόρου με πολλά πολλά δώρα για να στηρίξουμε το Ειδικό Σχολείο Περιστερίου

Οι δραστηριότητες είναι όλες δωρεάν, απευθύνονται σε παιδιά 2-6 ετών και στις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Την ευθύνη των παιδιών μέσα στο Άλσος θα την έχουν οι συνοδοί τους. Ευχαριστούμε

Συν διοργάνωση: Δήμος Περιστερίου – Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού, Πρόνοιας (Ο.Π.Α.Α.Π) και Babyfeat

Με την υποστήριξη: όλων των δασκάλων των Παιδικών Σταθμών Περιστερίου, του Αθλητικού Συλλόγου Περιστερίου Βόλεϊ, της θεατρικής ομάδας “οι Αστροναύτες”, του μάγου Funtastico της ομάδας White Rabbit, του Περιοδικού/βιβλιοπωλείου “Παράθυρο στην Εκπαίδευση του Παιδιού”,  “Ανακατοσούρες” -διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων και της Pizza Fan

Χορηγοί επικοινωνίας: elamazi.gr, photodentro.gr, babysmart.gr, yeskid.gr, goldmum.gr, in2life.gr, neolaia.gr, go-out.gr, culturenow.gr, e-go.gr

Από giorgos

Να σας συστηθώ: είμαι ο Γιώργος και όλα αυτά τα χρόνια, έχω «ξαναζήσει» τα παιδικά μου χρόνια ενώ έχω γνωρίσει γονείς με το ίδιο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά!

5 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Διάλεξη: “Τα αίτια της καταπίεσης” από τις Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη με ελεύθερη είσοδο!

8-9-10 Ιουνίου, 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ στο Οικολογικό Πάρκο Νέου Ψυχικού με την υποστήριξη του elamazi