1. Αυτόματα με την εγγραφή σου αποκτάς τους πρώτους σου 10.000 πόντους
 2. “Στείλε Εντυπώσεις”  επιλέγοντας “Επικοινωνία”  για να μας στείλεις με post τις εντυπώσεις σου από κάποιο χώρο που επισκεφθηκες (πχ κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, μουσείο, θέατρο, παιδότοπο, πάρκο, κλπ) ή από τις διακοπές σου  (πχ ξενοδοχείο, κάμπινκ, παραλίες, κλπ) και εάν εγκριθεί, θα δημοσιευθεί στην κατηγορία “ΠΗΓΑΜΕ”  και θα σου το ανταποδώσουμε με 1.000 πόντους* 
 3. Με κάθε like που λαμβάνει το post σου, αυτόματα κερδίζεις 500 πόντους!
 4. “Στείλε Εκδηλώσεις”  επιλέγοντας “Επικοινωνία”  για να μας στείλεις εκδηλώσεις που αφορούν την οικογένεια και εφόσον εγκριθούν, θα σου ανταποδώσουμε 3.000 πόντους**!
 5. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία ή το φόντο στο προφίλ σας (κλικ εδώ), αποκτάτε 5.000+5.000=10.000 πόντους! Προσοχή όμως, πόντους αποκτάτε μόνο την πρώτη φορά και όχι κάθε φορά που ανεβάζεται φωτογραφία!
 6. Κάθε μέρα που κάνεις  “Σύνδεση” στο elamazi συγκεντρώνεις 500 πόντους με σκοπό να συγκεντρώνεις 15.000 πόντους κάθε μήνα!
 7. Κάθε φορά που κάνεις κλικ σε ένα άρθρο/εκδήλωση, συγκεντρώνεις 10 πόντους
 8. Με μέγιστο το ένα σχόλιο/ημέρα, συγκεντρώνεις ακόμα 100 πόντους  για κάθε εγκεκριμένο σχόλιο
 9. Αγοράζοντας πόντους και υποστηρίζοντας την λειτουργία μας, κάνοντας κλικ εδώ

*με μέγιστο τα δεκαπέντε (15) μηνύματα/ημέρα για να τα προλαβαίνουμε! Αλλά αν δεν προλάβεις, ξαναπροσπάθησε αύριο!

**με μέγιστο  μια εκδήλωση / ημέρα!

Μόλις εξαργυρώσεις τους πόντους, θα ενημερωθείς εάν αρκεί το ονοματεπώνυμο σου ή εάν θα πρέπει να εκτυπώσεις το κουπόνι που θα σου σταλεί μέσω email και να το παραδώσεις στην είσοδο για να παραλάβεις τις προσκλήσεις ή την προσφορά “1+1 Δώρο”

Στην πρώτη περίπτωση που αρκεί απλά το ονοματεπώνυμο σου, είναι πιθανόν να σου ζητηθεί ταυτότητα (ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο) για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου!

Τέλςο, στην περίπτωση που εκτυπώσεις το κουπόνι, μπορεί να το δώσεις σε κάποιον φίλο ή γνωστό αφού δεν περιέχει τα προσωπικά σου στοιχεία (πχ ονοματεπώνυμο) αλλά Κωδικό Παραγγελίας

 

Δυστυχώς, οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες για το συγκεκριμένη ημέρα και εάν δεν πας, χάνεις την πρόσκληση! Μπορείς όμως να τις δώσεις σε κάποιον γνωστό ή φίλο αφού το κουπόνι δεν είναι ονομαστικό και περιέχει Κωδικό Παραγγελίας

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να επικοινωνήσεις για να επιβεβαιώσεις την πρόσκληση ή την προσφορά που κέρδισες κα ι κάποιες άλλες περιπτώσεις που δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τις οδηγίες που σου έχουμε στείλει!

ΥΓ: Δεν φταίμε εμείς γι αυτό αφού κάποιοι συνεργάτες απαιτούν τηλεφωνική επιβεβαίωση για την κράτηση και κάποιοι άλλοι δεν μας το ζητάνε!

 

Τους  πόντους που συγκέντρωσες τους εξαργυρώνεις επιλέγοντας την παράσταση ή το εργαστήρι/εκδήλωση που σε ενδιαφέρει και στην συνέχεια με κλικ στο “ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ!”

Όλοι οι διαγωνισμοί, εμφανίζονται στο μενού “Διαγωνισμοί” καθώς και στην Home  Page

 1. Δεν θέλουμε κείμενο ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή greeklish!
 2. Προσοχή στα θέματα που μας στέλνεις αφού θα πρέπει να περιέχουν όλη την πληροφορία (πχ πού, πότε, κλπ) και δεν πρέπει να  είναι “Copy & Paste” από άλλα παιδικά sites
 3. Να μας στέλνεις φωτογραφίες!
 4. Προτιμάμε να μας στέλνεις εκδηλώσεις που βρίσκεις στο διαδίκτυο αναφέροντας την  πηγή της πληροφορίας!
 5. Γενικά, δημοσιεύουμε θέματα για την οικογένεια και λιγότερα για ενήλικες οπότε μην στέλνεις πολλά θέματα ενηλίκων!
 6. Προτιμάμε να μας στέλνεις την δική σου κριτική και εμπειρία από μέρη ή παραστάσεις που πηγαίνεις!
 7. Κάποιο θέμα μπορεί να δημοσιευθεί ακόμα και μετά από 24 ώρες αφού δεν είμαστε διαρκώς online, κυρίως τα Σαβ/κα!
 8. Μπορεί κάποιο  θέμα που μας έστειλες να το έχουμε λάβει ήδη αφού καθημερινά λαμβάνουμε πολλά emails από δημοσιογράφους ή υπευθύνους δημοσίων σχέσεων!
Στην αρχή κάθε post υπάρχει μια “καρδούλα” και κάθε φορά που θα σου αρέσει ένα post, κάνε like και 500 πόντοι θα μεταφερθούν αυτόματα στο blogger του άρθρου!
Πάντως, θα θέλαμε να σε  παρακαλέσουμε να μην γίνει “αυτοσκοπός” η συλλογή πόντων, αλλά να το δεις ως επιβράβευση για την συμμετοχή σου στο elamazi!
Φιλικά,
Γιώργος – Ελευθερία