Φόρτωση Εκδηλώσεις
Βρείτε Εκδηλώσεις

Πλοήγηση Προβολών Εκδήλωσης

Εκδηλώσεις for 21/05/2017

Πλοήγηση Ημέρας

10:00 πμ

ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ 2017 στο Άλσος της Κηφισιάς

21 Μαΐου @ 10:00 πμ - 2:00 μμ
ΆΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, Άλσος Κηφισιάς
Κηφισιά, Ελλάδα

Το Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει για 14η χρονιά μία εκδήλωση θεσμό για τα παιδιά. Πρόκειται για μία πολυδιάστατη διοργάνωση που μεταμορφώνει το καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, ώρα 10.00 π.μ. – 2μ.μ, σε μια μαγική παιχνιδούπολη!!! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια από το ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, να λάβουν δωρεάν ενημερωτικό υλικό από την ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (φυλλάδια, αφίσες, βιβλιαράκια για πουλιά κλπ) και υλικό για εκπαιδευτικούς όσο και υλικό ενίσχυσης, αλλά και να συμμετέχουν με τη συμβολή εθελοντών σε μικροκατασκευές για πτηνά, να λάβουν μέρος σε δραστηριότητα που θα διοργανώσει η «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήμου μας, να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις και δραστηριότητες με βιβλία που διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία Sporos, Monogram bookstores, να ασχοληθούν με χρήσιμες κατασκευές, να αυτοσχεδιάσουν στο Θεατρικό Παιχνίδι και να πάρουν μέρος στα δραστήρια παιχνίδια που θα διοργανώσει το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ και ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ΞΙΦΑΣΚΙΑ που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», να παίξουν ΣΚΑΚΙ, να πάρουν μέρος σε κατασκευές και να ζωγραφίσουν υπό την καθοδήγηση της δασκάλας των ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, να ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, και τα μικρότερα να διασκεδάσουν με το face painting που θα οργανώσει η εταιρεία Oriflame, να παίξουν πολλά επιτραπέζια παιχνίδια με την Game Rules και να πάρουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι πρωινοχώρα που διοργανώνεται από τη ΔΕΛΤΑ, καθώς και να απολαύσουν προϊόντα της εταιρείας. Τέλος οι μικροί επισκέπτες κι οι συνοδοί τους θα δοκιμάσουν γευστικά προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες Υπογραφή Στεργίου Κηφισιάς, Super Market Thanopoulos, Φούρνος Βενέτη (Fournos Veneti) , OKI DOKI,My Market, Market In, SWEET HABIT!!

Μάθετε περισσότερα »
12:00 μμ

«Χωρίς παπούτσια» της Κατερίνας Ανωγιαννάκη στον χώρο της +ΑΙΣΘΗΣΗΣ

21 Μαΐου @ 12:00 μμ - 1:00 μμ
AΙΣΘΗΣΗΣ, Παπακωνσταντίνου 17
Ιλίσια, Ελλάδα

Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη Χωρίς παπούτσια ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ την Κυριακή, 21 Μαΐου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο της +ΑΙΣΘΗΣΗΣ (Παπακωνσταντίνου 17, Ιλίσια). Ο Σουζ Άνετα, διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών, και η γυναίκα του Ντοφλ Παντ, περιμένουν με λαχτάρα τη Σαγιόν, το πρώτο τους παιδί! Τι θα συμβεί όμως στη ζωή του ζευγαριού, όταν συνειδητοποιήσουν ότι το πανέμορφο μωρό τους έχει στα πόδια του δυο μακρουλά, παχουλά και παράξενα δάχτυλα; Πώς θα βρεθούν παπούτσια που να χωράνε τα δάχτυλα της Σαγιόν και τι θα γίνει όταν η μικρή επιμένει να περπατάει ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ; Η συγγραφέας Κατερίνα Ανωγιαννάκη περιμένει τους μικρούς μας φίλους σε μια παρουσίαση-παράσταση με αφορμή το νέο της βιβλίο. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Κουτσαφτάκη και Μάριος Παραδείσης. Σχεδιασμός παρουσίασης: Κατερίνα Ανωγιαννάκη, Μάριος Παραδείσης Για παιδιά από 4 ετών ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μάθετε περισσότερα »
6:30 μμ

«Παιχνίδια των Καιρών» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τα "Παιχνίδια των Καιρών" είναι ένα εργαστήρι για παππούδες, γιαγιάδες και εγγόνια. Οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν σε μία δημιουργική διαδικασία βασισμένη στα παιχνίδια της κάθε γενιάς. Τα παραδοσιακά παιχνίδια των παππούδων και γιαγιάδων εμπλουτίζονται και αλληλεπιδρούν με τα αγαπημένα παιχνίδια των μικρών εγγονών τους. Η διαγενεακή ομάδα που θα σχηματιστεί θα ταξιδέψει στο παρελθόν, θα συντονιστεί με το παρόν και θα συν - εφεύρει ένα νέο παιχνίδι για το μέλλον. Σχεδιασμός-Υλοποίηση: mind the fact / Σοφία Μαυραγάνη Κυριακή 21/5 | 18.30-20.00 Έως 22 συμμετοχές – 11 ενήλικες με 11 εγγόνια Τηλέφωνο: 2168091001, 002, 003, e-mail: [email protected] Είσοδος ελεύθερη.

Μάθετε περισσότερα »
+ Export Events