” 9ο εργαστήριο STEAM ” με την blast στις 2 Δεκεμβρίου στο Public The Mall!

ROBOT-SUMO-00

Tα Public σας προσκαλούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 18.30 στα Public στο The Mall Athens για να μάθετε και εσείς τι είναι η Ρομποτική: blast robot sumo!

Χρησιμοποιώντας την κορυφαία πλατφόρμα εκπαιδευτικής ρομποτικής LEGO® MINDSTORMS® EV3, οι συμμετέχοντες, σε ομάδες των τεσσάρων ή πέντε ατόμων, καλούνται να εμπνευστούν, να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να προγραμματίσουν τους “δικούς τους” ρομπότ παλαιστές sumo. Η κάθε δράση blast robot sumo χωρίζεται στο εκπαιδευτικό σκέλος, με διάρκεια περίπου 100 λεπτά και στο αμιγώς διαγωνιστικό σκέλος, με διάρκεια 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σκέλους της δράσης, οι ομάδες θα λαμβάνουν υψηλού επιπέδου καθοδήγηση για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον προγραμματισμό των sumo ρομπότ τους σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές των αγωνών ρομποτικής “sumo”.

Επίσης, για τα μικρότερα παιδιά, η συμμετοχή στους αγώνες μπορεί να γίνει και με τη χρήση τηλεχειρισμού υπέρυθρων ή ασύρματης επικοινωνίας Bluetooth.

Βασικός εισηγητής του προγράμματος blast robot sumo είναι ο Βασίλης Χρυσανθακόπουλος, διεθνώς αναγνωρισμένος σχεδιαστής ρομποτικής και freelance LEGO® designer, μέλος της ομάδας επιστημόνων που συμβάλλει στην ανάπτυξη της ρομποτικής πλατφόρμας LEGO® MINDSTORMS ®και ιδρυτής της blast (build and learn art • science • technology).

Aποκλειστικά στα Public!

** Όλοι οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και με email για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.
** Tα sessions απευθύνονται σε παιδιά 8+.

ΠΕΡΙΟΧΗ :Public Μαρούσι
Μαρούσι (The Mall Athens)
Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Θέση Ψαλίδι) Μαρούσι Τ.Κ. 15122
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ :02 Δεκεμβρίου 2016 ΩΡΑ: 18.30
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:
http://blog.public.gr/event/9o-ergastirio-steam-me-tin-blast-stis-2-dekemvriou-public-the-mall/#attend-popup

1 σχόλιο

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση