Στο RIVER WEST, η μαγική LEGO PLAY πόλη με ατελείωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού από 31 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου!

isideLego

Το RIVER WEST προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να ξετυλίξουν το ταλέντο τους ως επίσημοι αρχιμάστορες της LEGO® και να ζήσουν μία απίστευτη εμπειρία διασκέδασης! Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη βόλτα τους για ψώνια αλλά και διασκέδαση για τα παιδιά μέσα από διαδραστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα τους μάθουν τα φανταστικά μυστικά των LEGO® PLAY!

Από τις 31 Οκτωβρίου και καθημερινά, περισσότερα από δύο εκατομμύρια πολύχρωμα τουβλάκια LEGO® θα περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες του RIVER WEST να δημιουργήσουν πρωτότυπες κατασκευές στους ειδικά διαμορφωμένους διαδραστικούς χώρους που θα βρουν στο 1ο & 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου.

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν στο RIVER WEST τη μαγική πόλη των LEGO® PLAY, και τις «γειτονιές» της LEGO® Star Wars TM, LEGO® Friends, LEGO® CITY, LEGO® DUPLO®, LEGO® NINJAGOTM, και μία τεράστια πισίνα με LEGO® DUPLO®. Τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της LEGO® στο RIVER WEST θα συμπληρώσουν οι εντυπωσιακές δημιουργίες και τα διακοσμητικά LEGO®, τα μοναδικά αγάλματα με τους αγαπημένους ήρωες LEGO® και κάποια Microshow.

Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες του RIVER WEST με τα αγαπημένα τουβλάκια LEGO®:
• από 31 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου
• Δευτέρα – Παρασκευή 17:00-21:00
• Σάββατo 5 & 12 Νοεμβρίου, 11:00-19:00 και
• Κυριακή 6 Νοεμβρίου,11:00 -19:00

7 σχόλια

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση