Πολιτιστικό Πάρκο Δεινοσαύρων στην Κερατέα……μας ξάφνιασε ευχάριστα!!!!!!!!!!!

Το Σάββατο ακούσαμε για τον πολύ ζεστό καιρό και μιας και μας φάνηκε πολύ νωρίς για βουτιά στη θάλασσα κάναμε μια διαφορετική βόλτα. Επισκεφτήκαμε το Πολιτιστικό Πάρκο Δεινοσαύρων στην Κερατέα!
Λοιπόν πρόκειται για ένα μεγάλο καταπράσινο χώρο, γεμάτο δέντρα, λουλουδάκια και αμπέλια! Πήγαμε την κατάλληλη εποχή μιας και είναι όλα καταπράσινα!!!!!!!!!!!!!!!! Μπαίνοντας βλέπεις ένα μικρό δεντρόσπιτο, μια λιμνούλα με αληθινές πάπιες και τραπεζάκια για πικ νικ!!!!

Στη συνέχεια έχουν διαμορφωμένο ένα χώρο που το λέει λαογραφικό μουσείο, αλλά δεν είναι όπως τα συμβατικά μουσεία, αλλά όμορφα ξύλινα σπιτάκια που δείχνουν παλιά επαγγέλματα (π.χ. τσαγκάρη, αργαλειό…)…και εξωτερικούς χώρους όπως παλιό ελαιοτριβείο…Ο μικρός ενθουσιάστηκε με το πηγάδι που βγάλαμε και νεράκι!
Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα αμπέλι και μέσα έχουν τοποθετήσει δεινόσαυρους σε πολύ μεγάλο μέγεθος….όπως ακούγαμε τα παιδιά έκαναν ΟΥΑΟΥ!!!!
Eπιπλέον έχει τρενάκι για βόλτα στο χώρο..που τραγουδούσαν τα παιδάκια το γνωστό τραγουδάκια ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΕΡΝΑ!

Πολύ ωραίος χώρος….αλλά ανοργάνωτοι αυτοί που τον διαχειριζόντουσαν…την ξενάγηση για τους δεινόσαυρους την έκαναν ακριβώς την ίδια ώρα με το τρενάκι….
Κόβανε εισιτήρια για το τρενάκια και τελικά δεν χωρούσαμε όλοι…
Φύγαμε χαρούμενοι και τα παιδιά κατενθουσιασμένα!

Σημείωση : Υπάρχει κουπόνι στο internet για να μην το πληρώσετε στην αρχική του αξία….

18 σχόλια
  1. Knikol
    Λίτσα Νικολάου says:

    Έχουμε επισκεφτεί τον χώρο 3 φορές για να παρακολουθήσουμε τα εκπαιδευτικά – βιωματικά προγράμματα με τίτλο “Τα παλιά επαγγέλματα”, “Το ψωμί” και “Η εποχή των δεινοσαύρων”. Η οργάνωση κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων που παρακολουθήσαμε ήταν πολύ καλή και οι ξεναγοί μας εξαιρετικοί! Τα παιδιά ζήσανε στην κυριολεξία τα παλιά επαγγέλματα και, στο ψωμί, ξεκίνησαν από την καλλιέργεια και έφτασαν μέχρι το ζύμωμα και το φούρνισμα του ψωμιού. Πάντως έχουμε ένα χρόνο να πάμε. Ελπίζουμε να το επισκεφτούμε σύντομα.

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση