Παίζουμε; έκθεση παιχνιδιού του συλλέκτη Βασίλη Κούλογλου στον Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ(από 3/12)

unnamed-4

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Εμείς από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016,θα παίζουμε! εσείς;

Έκθεση παλιού και σπάνιου παιχνιδιού από τη συλλογή του Βασίλη Κούλογλου,
Παίζουμε;

Παιχνίδια με τα οποία μεγαλώσαμε εμείς και οι παππούδες μας!

Πάνω από 1500 παιχνίδια θα μπορούμε μικροί και μεγάλοι να δούμε, αλλά και να αγγίξουμε στη μη “αποστειρωμένη” έκθεση παιχνιδιού του συλλέκτη Βασίλη Κούλογλου, στον Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ, από τις 3 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Παιχνίδια από τον 19ο αιώνα έως το 1980, τσίγκινα, κουρδιστά, ξύλινα, επιτραπέζια, τα πιο σημαντικά παιχνίδια ελληνικών εταιρειών όπως των: Κουβαλιά, El Greco, ΛΥΡΑ, Σόλπα, Απέργη, Πρίφτη, Elvip, Mr.P., Ανανιάδη, Κ.Β. Βασιλειάδη, αλλά και παιχνίδια φαντασίας από την μακρινή Ιαπωνία, βρετανούς στρατονόμους κ.α.

Οι μεγάλοι θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια που παίζαμε με τα τρίκυκλα αμαξάκια, τα κουνιστά ξύλινα αλογάκια, και τις κούκλες “του καναπέ” από Βακελίτη, ενώ τα παιδιά μας θα γνωρίσουν τα «παιχνίδια» μας, όπως τα ρομπότ της δεκαετίας του 70, τους αγαπημένους μας Σουβλίτσα και Κλούβιο, τον Sport Billy, αλλά και τον Teddy Bear τον αγαπημένο αρκούδο όλων των παιδιών. Ένα από τα σπάνια παιχνίδια που θα εκτεθούν κατά την διάρκεια της έκθεσης, είναι ένα σιδερένιο άλογο του 19ου αιώνα.

Ωράριο έκθεσης:
Δευτέρα – Πέμπτη: 10:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Σάββατο: 10:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Κυριακή: 12:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.

1 σχόλιο

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση