“Θα σε δω στην πρεμιέρα” στο Coronet

%ce%b8%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b4%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b1

 «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ»

Κωμωδία

Από 19 Νοεμβρίου

Μετά από την πολύ επιτυχημένη πορεία της σόλο κωμωδίας  «CAVEMAN»  και σε αναζήτηση της καινούργιας του παράστασης το θέατρο CORONET επέλεξε την ανατρεπτική κωμωδία  «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» του Δημήτρη Αλεξίου που κέρδισε το βραβείο του κειμένου στον διαγωνισμό “Ελληνικά Κείμενα 2016” του Coronet.

Εννέα νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί ξετυλίγουν επί σκηνής μία ξεκαρδιστική κωμωδία που μιλάει για το θέατρο μέσα στο θέατρο.

Υπόθεση: Ο θίασος σε κάποιο αθηναϊκό θέατρο ετοιμάζεται για την αποψινή πρεμιέρα της παράστασης «Κίτρινα τριαντάφυλλα» . Το “ετοιμάζεται” βέβαια είναι σχήμα λόγου, αφού τίποτα δε φαίνεται να πηγαίνει καλά. Τα σκηνικά δεν είναι έτοιμα, ένας ηθοποιός είναι στη φυλακή, ένας άλλος πάσχει από αμνησία, η καινούργια στάρλετ είναι χαζή  και ατάλαντη, συμβαίνουν διαρκώς ατυχήματα και το βοηθητικό προσωπικό του θεάτρου περνάει μία δολοφονική κρίση ζήλιας. Ο σκηνοθέτης που βρίσκεται στα πρόθυρα του εγκεφαλικού θέλει να αναβάλλει την πρεμιέρα, αλλά ο συγγραφέας του έργου που είναι και θιασάρχης και παραγωγός του, αρνείται εξαιτίας ενός συμβολαίου που θα του στοιχίσει πολύ. Επομένως η παράσταση θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα sold out και με παρόντα τον μεγαλύτερο κριτικό θεάτρου της χώρας. Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα; Στο θέατρο, πολύ!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κρασαδάκης
Σκηνικά :      Δέσποινα Βολίδη

Κουστούμια : Δέσποινα Κολοκοτσά

Φωτισμοί:     Νίκος Κουιτζίου

Στίχοι-μουσική : Δημήτρης Αλεξίου

Παραγωγή : Θέατρο Coronet

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:   Αλεξίου Δημήτρης –    Καλομοίρη Πολυτίμη-Αλεξάνδρα – Καραμπίνης Γιώργος  – Κλήμη Κατερίνα – Μπεκρής Γιώργος/Παπαδόπουλος Μάρκος – Ραβνιωτόπουλος Κων/νος  – Τσάβεζ Ναταλί. Φιλική συμμετοχή :  Μελίδου Τατιάνα

Ώρες παραστάσεων

Σάββατο 21.00

Κυριακή 20.00

Διάρκεια : 120

Τιμές εισιτηρίων :

Πλατεία Α: γεν. είσοδος  18  –    φοιτ/ανέργων/65+  10

Πλατεία Β: γεν. είσοδος 15  –   φοιτ/ανέργων/ 65+  10

Θεωρείο : γεν.  είσοδος 10  –   φοιτ/ανέργων/65+    5

Προπώληση : Ταμείο του θεάτρου (2107012123)

www.viva.gr , www.public.gr, καταστήματα Public

CORONET
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511
www.coronet.gr

3 σχόλια

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση