Η Playmobil σχεδίασε για πρώτη φορά φιγούρες από την Ελληνική Μυθολογία!

dias-athina-708_0

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες PLAYMOBIL κυκλοφόρησαν και μοιράζουν χαμόγελα! Ο Δίας και η Αθηνά, οι νέοι πρωταγωνιστές του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give “συστήθηκαν” στο κοινό και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Φέτος, η PLAYMOBIL Hellas, στο πλαίσιο του αγαπημένου κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give που συνεχίζεται για 5η συνεχή χρονιά, παρουσίασε 2 φιγούρες – σταθμό στην ιστορία της εταιρίας: Ο Δίας και η Αθηνά, με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, αποτελούν τις πρώτες ελληνικές φιγούρες που κατασκευάζει ο κολοσσός παιχνιδιών PLAYMOBIL, διεθνώς.

Ο Δίας και η Αθηνά κυκλοφορούν αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και είναι αφιερωμένες στους σκοπούς του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Όπως κάθε χρόνο, στόχος του Κοινωνικού Προγράμματος, είναι μέσα από το παιχνίδι να μεταφέρει στα παιδιά μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς. Από τα παιδιά, για τα παιδιά.

playmobil-playgive-2016_1

Παράλληλα, για 3η χρονιά, μαζί με τις φιγούρες, η PLAYMOBIL Hellas κυκλοφορεί και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give. Μέσα από την ιστορία που εμπνεύστηκε ο γνωστός συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, Αντώνης Παπαθεοδούλου και εικονογράφησε ο Γιώργος Πούρικας, «Ο Δίας, η Αθηνά και η Δύναμη της Προσφοράς», τα παιδιά μαθαίνουν για τη σημασία της προσφοράς σε όλους όσους έχουν την ανάγκη μας. Το συλλεκτικό παραμύθι εκδίδεται από την PLAYMOBIL Hellas, με τη φροντίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος και διανέμεται δωρεάν στο PLAYMOBIL FunPark και σε σχολεία της χώρας.

playmobil-playgive-2016_2

Οι νέες φιγούρες του κοινωνικού προγράμματος -ο Δίας και η Αθηνά- διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και γίνονται για ακόμα μια χρονιά σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό: Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φιγούρων θα διατεθεί και φέτος για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

5 σχόλια
 1. Mikaela
  mikaela says:

  Λατρεύουμε και εμείς τα playmobil. Ελπίζω να μην σταματήσειη ελληνική θεματολογία στις 2 φιγούρες αλλά αυτό να είναι μόνο η αρχή!

  Κάτι σχετικό με playmobil και την ελληνική παράδοση, διαβάστε εδω…
  Για το καταπληκτικό 19χρονο Πέτρο Καμινιώτη
  http://www.vice.com/gr/read/o-petros-ntunei-ta-playmobil-karagkounes

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση