Η “περιπέτεια στο Τσαμπουκαλονήσι” με ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Καλυψώ” (3/12)

31

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καλλιθέας, “Καλυψώ”, προσκαλεί τους λιλιπούτειους θεατρόφιλους να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση “Περιπέτεια στο Τσαμπουκαλονήσι” το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 16:30.

Διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική και ακροβατικά, για τον εκφοβισμό, τη διαφορετικότητα και τη φιλία, από έναν 8μελή θίασο με τα παιδιά να αποτελούν τον 9ο ηθοποιό!

Η υπόθεση του έργου: Ο Μπίλη Σκαμπίλη απειλεί τον Άρη για να τον κάνει μέλος της συμμορίας που έχει με την Ρόζα Φασαριόζα. Κι ενώ ο Άρης επιλέγει να μην μιλήσει στην Δασκάλα του και είναι έτοιμος να υποχωρήσει, όλα ανατρέπονται όταν ξαφνικά μεταφέρεται με μαγικό τρόπο στο Τσαμπουκαλονήσι. Εκεί, μαζί με την παρέα του (Μιράντα, Μιχάλης, Νάντια) και τον σκύλο του (Κοπρέντ), θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Κάπτεν Φουρκ να εξαπλώσει στο νησί τη βία και τους τσακωμούς. Με τη βοήθεια της Γοργόνας Φιλιώς και της Παπαγαλίνας Αγάπης θα πρωταγωνιστήσουν σε μια τρελή περιπέτεια γεμάτη δράση και ανατροπές!

Παίζουν: Μπέτυ Αποστόλου, Πέτρος Γεωργοπάλης, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Μαρία Ελευθεριάδη, Μάτα Καστρησίου, Άννα Κλάδη, Ελισάβετ Μπούρα, Πέτρος Πολίτης

ΓΡΗΓ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 9 & ΚΑΛΥΨΟΥΣ

3 σχόλια
  1. Georgeppdm04
    georgeppdm04 says:

    Εχουμε δει την παράσταση στο θέατρο ΑΡΓΩ και είναι πολύ καλή.Το θέμα της μας αφορά ολους (bulling στα σχολεία) και μέσα από μια πολύ όμορφη ιστορία και τραγούδια (οι ηθοποιοί ήταν όλοι τους εξαιρετικοί) τα παιδιά καταλαβαίνουν με απλό τρόπο ότι πάντα πρέπει να μοιράζονται ό,τι κακό τους συμβαίνει με τους φίλους τους, τους γονείς τους ή τους δασκάλους τους!Μακάρι να την ξαναβλέπαμε αλλά είμαστε μακριά.Καλή διασκέδαση σε όσους την επιλέξουν!

Στείλε το σχόλιο σου

Θες να συμμετέχεις στην συζήτηση;
Στείλε ελεύθερα την γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση